info@raca.lv
+371 297 898 19 | +371 2038 48 44 | en_GB

Aktualitātes

Jaunumi, notikumi, projekti

Apbalvo Ludzas novada uzņēmēju gada balvas ieguvējus

2024. gada 28. septembrī Ludzas Kultūras namā norisinājās pasākums, kurā tika apbalvoti “Ludzas novada uzņēmēju gada balvas 2023” uzvarētāji. Balvas tika pasniegtas desmit dažādās nominācijās, un pašvaldība izteica pateicību uzņēmīgiem novada iedzīvotājiem par viņu ieguldījumu un neatlaidību.

“Ludzas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Edgars Mekšs uzrunājot pasākuma dalībniekus, pašvaldības vārdā no sirds pateicās uzņēmējiem par viņu veikto darbu un ieguldīto enerģiju. Viņš uzsvēra, ka uzņēmēji ir novada attīstības pamats. Pateicoties jūsu neatlaidīgajam darbam un pūlēm, mūsu novads spēj augt un attīstīties,” piebilda Mekšs.

Šoreiz konkursa nolikumā tika ieviests jaunums un nominācijas “Gada pakalpojumu sniedzējs” uzvarētājs tika noteikts pamatojoties uz iedzīvotāju balsojuma rezultātiem. Šai nominācijai kopumā tika izvirzīti deviņi pretendenti un iedzīvotāji tika aicināti balsot par savu favorītu. 

Konkursa “Ludzas novada Uzņēmēju gada balva 2023” laureāti:

Gada lielākais nodokļu maksātājs: Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “ARIOLS” Gada bioloģiskais ražotājs: Stoļerovas pagasta zemnieka saimniecība “Liepziedi” Gada amatnieks/ mājražotājs: SIA “Ludzasrozes” Gada debija: SIA Diānas Zieds Gada tūrisma pakalpojuma sniedzējs: SIA “ZENIT” Gada lauksaimnieks: Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Lemuri” Gada izaugsme: Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “MK GRANDE” Gada labvēlis: Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “ERA-M” Gada pakalpojumu sniedzējs: Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “EZ1” Gada tirgotājs: SIA “LŪSĒNI”

Pasākuma laikā pasniegts Ludzas novada pašvaldības Atzinības raksts, ko piešķīra Sabiedrībai ar ierobežotu atbildību “Ludzas Autotransporta uzņēmums”, kas ir viens no lielākajiem transporta uzņēmumiem Ludzā pasažieru pārvadājumu jomā. Uzņēmums pirmsākumi meklējami 60. gados un saskaņā ar arhīva datiem bija dažādi nosaukumi. Uzņēmums Ludzā darbojas vairāk kā 40 gadus. 

Divi konkursa nominanti, divas piemājas saimniecības –  P/S Kārkliņi un P/S Raganiņas, tika apbalvoti ar Zemnieku saimniecības “Ezerlīči” sarūpēto dāvanu karti, kas paredzēta lauksaimniecības produkcijas iegādei.

Sveikt laureātus ieradās arī pārstāvji no Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras, NVA Ludzas filiāles, Latgales speciālās ekonomiskās zonas un Latgales uzņēmējdarbības centra. 

Pretendentu pieteikšana konkursam norisinājās pērnā gada decembrī. Ikviens iedzīvotājs, organizācija, uzņēmuma kolektīvs, komersants, biedrība vai iestāde varēja izvirzīt viņuprāt piemērotākās kandidatūras. 

Skati vairāk: www.ludzasnovads.lv